INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

09 de setembre 2012

EL BRUCH, DIA DE LA DIADA 08/09



Sortida nacionalista on s’ha debatut amb consistència l’ acte de fer-se sentir mitjançant la manifestació de la diada del 11 de setembre per demanar, això si que hi estàvem d’acord, la independència dels Països Catalans. Avui només comptàvem amb 3 xerraires (Màrius, Edu i Xavi). Ens faltava el Ròmul per acabar de quedar atabalats.
De sortida, en Ramon i jo els hem volgut enganyar dient que anàvem al Bruch, quan en realitat volíem anar a Marganell. Però com que en Xavi i l’Armand no s’han esperat a Can Massana i han anat tirant direcció al Bruch, doncs ens han fotut i apa com aquell que no vol, altra vegada a Ca l’Anna. El més fort és que tot això ens ha passat perquè en el trajecte ens hem trobat una altra colla i allò que passa, que hi ha gent que quan veu carnassa se l’hi “en va l’olla” i no espera ni als amics. No obstant també hem aprofitat per fer una mica de cultura.
Si us trobeu al Xavi feliciteu-lo dons és el seu “cumple”. A veure si us convida a unes galetes de les que fa la Carola, doncs de moment només les veiem al facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada