INFO

..

10 de gener 2013

EL BRUCH 05/01



Avui hem anat alBruc, perquè feia temps que no hi anàvem i perquè teníem ganes de bona manduca i de bona companyia (i de recordar que un dia vam fotre als francesos, que carai!). Ens hem fotut les botes i no hem deixat una engruna. Ja es sap que durant les festes de Nadal hom va just de menjar i es té mooooolta gana. Al bar hem analitzat totes les escaladores que passaven per davant de la taula. També els escaladors, però en aquest cas ho feia una sola membre de la colla... Hem aprofitat per a fer cultura sensorial tot llegint uns quants “Confessionaris” eròtics que hem trobat per Internet a can De Béjar... El material escrit l’hem deixat en dipòsit a la mestressa del restaurant, que ha dit que va sobrada de temps per a aprendre allò que calgui.



A la tornada hem pogut gaudir d’un déjà vu, és a dir d’una discussió entre dos senglars de la colla que no es posaven d’acord amb la ruta de tornada... Diria que ja hem viscut la mateixa discussió altres vegades amb els mateixos protagonistes...



Ah! Amén del Presi dels ACA i la família Parra, ens ha obsequiat amb la seva presència en Carles Serra, que ha vingut expressament des de Calella perquè un cop l’any ens enyora que no pot ja més. Bon xaval. Se’ns ha quedat enganxat a l’olor de gasolina quan hem passat pel costat del Parc Motor i les motos de cross ens han encandilat (estava entrenant el fill de l’Arcarons, que és campió d’Espanya de la modalitat i s’ha de reconèixer que volava mooooooooooooooooooooooooooolt més lluny que els altres pilots).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada