INFO

.AQUEST CAP DE SETMANA 13 D'ABRIL, SEMI-ESPECIAL A LA BRUFAGANYA. Sortim lloc habitual a 7:15h

02 d’octubre 2013

SANT SALVADOR DE GUARDIOLA 28/09



S’han incorporat els nous membres. Avui hem estat a punt de veure els veterans superats en nombre per la jovenalla, càsumdena. Ens deixen enrere!!! I el nombre de membres per sortida, continua pujant. Això xuta!

 A falta del nostre cronista habitual us he de dir que la sortida ha estat una concatenació de caminets que han demostrat una vegada més el mestratge del nostre company Ramon Torras. Costa de creure com ens pot portar tan lluny sense fallar ni un metre i enllaçar corriols i “senglaneres” fins a dur-nos a bon port. Bon port per als mariners, perquè en el nostre cas és més aviat un bon restaurant per a esmorzar. Igual que al mar els navegants s’enduien rom i no aigua dolça per beure (perquè aquesta es podreix al cap d’unes poques setmanes), nosaltres demanem clares i cerveses (i Cocacoles) per tal que als nostres estómacs tampoc es podreixi res, ans al contrari! En Paco ens ha atès bé a tots menys a un que ja tots sabem qui és. Allà ens han visitat en Moisès i la Laura; val a dir que el pare ha llançat la filla per una baixada i li ha ensenyat a frenar convenientment amb els genolls. El resultat ha estat excel·lent i la Laura ja sap frenar perfectament amb el genoll esquerra. Esperem que amb el dret tingui aviat l’aprenentatge fet també. En acabar d’esmorzar, l’amic Ròmul li ha fet a la Laura una classe particular de com s’ha de patir a la vida. Li ha ensenyat fins i tot la perdigonada que té al pit. “Ferides de guerru demostren que no ets un perru”, ha dit.

 De cara a la tornada, hem tornat a fer una de vies estanyes que tiraven d’esquena. A trossos, àdhuc, hi havia línies blanques pintades al terra. Estan bojos aquests romans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada