INFO

..

08 de desembre 2016

RAJADELL 03/12

Amén del Nadal està tornant de manera severa el fred de la comarca i les gelades matinals... és llei d’hivern, és llei de desembre, és llei de l’Anoia.
Com que no en tenim prou de patir amb les inclemències atmosfèriques vàrem accedir a la inclemència dels Wikilog dels sonats: ens vàrem agafar un track laberíntic d’uns altres ACA per a anar a terres del Bages, a Rajadell, població d’uns 500 habitants situada a la vall mitjana de la riera de Rajadell, afluent per la dreta del riu Cardener. Bona part del terme és ple de bosc (pins, alzines, roures) o cobert de matoll. Ep! hi havia hagut una fàbrica de galetes i una de teixits, però no les tenim gens localitzades; deuen estar derruïdes? Darrerament ha esdevingut pràcticament un poble d'estiueig i de segona residència, mundialment famós per les seves patates emmascarades, per una cansalada que tira d’esquena i perquè no molt lluny d’allà hi viu un ACA insigne, el Balcells bo.
Total que, després de fer mil giragonses sota els molins, vàrem posar la directa, vàrem retallar mitja trialeraloca i ens vàrem plantar al mig del poble. Ens vàrem cruspir tot el que vàrem trobar, vam tornar discrets i dispersos per la pista-carretera que puja a Castellfollit del Boix i colorín colorado aquesta sortida s’ha acabado! [Encara estic cansant, collons!]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada